Izađite iz kacelarije, dođite na Adu

STVARANJE TIMA Svaka kompanija u današnjem stresnom poslovnom svetu, želi da sačuva i neguje svoje najvrednije resurse. Zaposleni su, svakako, na prvom mestu. Formiranje jakih timova, koji će svoju snagu pokazati u poslovnim ,,utakmicama’’, treba da bude jedan od osnovnih ciljeva moderne kompanije.

Njihovo ostvarenje će obezbediti tako neophodnu konkurentsku prednost u savremenom poslovanju. Jedan takav događaj možete da organizujete u jedinstvenom okruženju na samo 4 km od centra grada koje će vam pružiti osećaj opuštenosti i lepog raspoloženja. Kod nas, u Zvezda City Oaza, postoje sadržaji koji mogu da zadovolje najrazličitije zahteve za organizacijom ovakvih događaja.
TIMBILDING – DETALJNIJE

ODBOJKA NA PESKU

Ispred balona se nalazi teren za odbojku na pesku koji u letnjim mesecima privlači veliki broj zaljubljenika u prirodu i sport. Na našem terenu se mogu organizovati razni turniri u odbojci na pesku. Spoljni teren za odbojku na pesku je nedavno renoviran i osvetljen, što omogućava odbojku na pesku i u kasnijim večernjim časovima. Letnja bašta balona se nalazi u natkrivenom delu balona i predstavlja mesto odakle posetioci mogu posmatrati oba terena i uživati u sportskim takmičenjima. Montažna hala i teren za odbojku su idealno mesto gde se mogu organizovati privatne zabave, sportski dani za kompanije i njihove zaposlene uz prigodan obrok i takmičenja u raznim disciplinama.

Informacije: 063/202 758